Rezne v kyslej kapuste

feroad - bez fotkyferoad, 4. marca 2010

chutné a jednoduché

6
porcií
15 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg
600 g
100 g
2 PL
1 PL
100 g
1 kg




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na plátky, naklepeme ich, osolíme, okoreníme, potrieme kečupom a horčicou. Do vymasteného pekáča navrstvíme kyslú kapustu, na kapustu poukladáme pripravené rezne. Na rezne dáme pásiky slaniny a prikryjeme zemiakmi pokrájanými na hranolčeky.

  2. 2

    Posypeme rascou, soľou, pokvapkáme olejom, prikryjeme a dáme piecť. Pred dopečením posypeme postrúhaným syrom a krátko zapečieme bez pokrývky.

Diskusia k receptu

kuchticka
Voborny recept pre mna a zajtrajsiu navstevu. Nevedela som ako zaujimavo - neobvykle - mam spravit bravcove, ktore som dnes kupila.
annka1
suhlasim, chutne a jednoduche...robila som ich presne podla receptu a velmi nam chutili...uz aj kolegom, ich manzelky sa potesili novemu receptu a este aj jednoduche....vdaka
stefanus191
dnes to robim, ale s kuracimi stvrtkami...jednoduche aj pre zaciatocnikov... a chutne...xixixi...
duschko
Maso a kysla kapusta. Zboznujem. Mozem kazdy den, ale uz mam svoje roky tak neviem. Je to chutne aj s kuracimi stehienkami.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia