Foto: podravka
Komerčný recept<br />Z obyčajných hovädzích rezňov vytvoríte vďaka mrkve, zeleru a rozmarínu krásne voňavé jedlo, ktoré si vychutnajte v príjemnej spoločnosti vašich priateľov a Zobraziť celý popisKomerčný recept<br />Z obyčajných hovädzích rezňov vytvoríte vďaka mrkve, zeleru a rozmarínu krásne voňavé jedlo, ktoré si vychutnajte v príjemnej spoločnosti vašich priateľov a známych.
porcie
príprava
Postup
-
1
Na zmesi masla a olivového oleja opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak a pražíme, dokým nebude cibuľa sklovitá a cesnak nepustí peknú vôňu.
- 2
Rezne zľahka osolíme, okoreníme, dáme ich na panvicu k cibuli a cesnaku a opečieme z oboch strán.
- 3
Podlejeme trochou teplej vody a dusíme, dokým mäso trošku nezmäkne.
- 4
Pridáme nakrájanú mrkvu, zeler, rozmarín a hovädzí bujón.
- 5
Podlejeme vínom a vodou, prikryjeme a ďalej dusíme, dokým mäso úplne nezmäkne.
- 6
Teplé rezne podávame s omáčkou a uvarenými haluškami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu