Rezance s hubami

redakcia - fotkaredakcia, 24. augusta 2009

Suroviny

400 g
300 g
3 PL
2 strúčiky
100 ml
300 g
150 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Huby nakrájame na tenké plátky, cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať nakrájame nadrobno.

  2. 2

    Na horúcom oleji speníme cibuľu, pridáme huby, oregano a vegetu. Všetko zalejeme vínom a dusíme do zmäknutia húb.

  3. 3

    Pridáme cesnak a korenie. Rezance uvaríme v slanej vode a scedíme ich.

  4. 4

    Na panvicu dáme maslo, rezance, tvaroh, smotanu premiešanú so žĺtkom a huby. Všetko spolu prehrejeme a posypeme petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia