Restované fazuľové struky
Autor receptu: kabanoska
Voľné pokračovanie podobného receptu - Restovaná brokolica
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si suroviny podľa toho , na čo máme chuť . Sortiment je veľký a môžte
odskúšať rôzne kombinácie. Nič nepokazíte a určite si dobre a zdravo pochutíte.
- Dámy ! Nedržte sa striktne receptu a experimentujte! Utvorte si kombinácie podľa vašej chuti !
Obvaríme si fazuľové struky v slanej vode asi 10 min. Môžte vyskúšať i šampiňony , alebo hlivu ustricovú. V pekáči si ohrejeme olej a orestujeme si na ňom cesnak , /čili
papričku, alebo ančovičku /. Vložíme do pekáča fazuľky /alebo inú zeleninu / a premiešame s ochuteným olejom. Restujeme asi 2 min. a dáme to na tanier s urarenými slížami. Posypeme strúhaným parmazánom , /pridáme capari, zelené olivy /a aby to prilákalo manžela , narafičíme mu tam pár plátkov prosciutta. Môžme si to poliať olivovým olejom ochuteným lanýžami. To však už záleží od každej z vás , ako si to dochutí.