Restovaná zelenina.

aja1 - bez fotkyaja1, 18. októbra 2009

Tento recept som si vymyslela sama,veľmi mi chutí a nedávno som ho podávala aj návšteve a je veľmi chutný aj napr.na ľahkú večeru.

2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 polievkové lyžice
5 koliesok
20 gramov
2 kusy
20 gramov
20 gramov
10 gramov
10 gramov
10 kúskov
10 gramov




Postup

  1. 1

    Na panivici si na troške oleja opečiem z oboch strán do mäkka na kolieska nakrájanú a neošúpanú cuketu ktorú jemne posolím a preložím na pripravený tanier.

  2. 2

    Na ďalšej panvici si medzi tým pridám 2-3 polievkových lyžíc oleja zo sušených paradajok ktoré mám v ňom naložené. Pridám na slížiky nastrúhanú mrkvu(strúham so škrabkou na zemiaky po dĺžke), fazuľkové strúčiky, nakrájaný petržlen, celer, hrášok, kukuricu, jemne posolím a na pár minút restujem a prikryjem cca na 5 minút pokrievkou

  3. 3

    Zeleninku preložím na tanier na ktorom je opečená cuketa,posypem strúhaným syrom a obložím sušenými paradajkami.Podávam s pečivom alebo aj samotné,komu ako chutí.

Diskusia k receptu

zdenca
Aja 1, ďakujem za recept, je výborný. Hoci som nemala všetku uvedenú zeleninku, chýbajúcu som nahradila listovým špenátom a pórom a pridala som aj trochu tymiánu. Nakoniec som pridala za hrsť olúpaných mandlí. Jednoducho BAŚTA !




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia