Restovaná zelenina.

Autor receptu: aja1

Tento recept som si vymyslela sama,veľmi mi chutí a nedávno som ho podávala aj návšteve a je veľmi chutný aj napr.na ľahkú večeru.

2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na panivici si na troške oleja opečiem z oboch strán do mäkka na kolieska nakrájanú a neošúpanú cuketu ktorú jemne posolím a preložím na pripravený tanier.
  2. Na ďalšej panvici si medzi tým pridám 2-3 polievkových lyžíc oleja zo sušených paradajok ktoré mám v ňom naložené. Pridám na slížiky nastrúhanú mrkvu(strúham so škrabkou na zemiaky po dĺžke), fazuľkové strúčiky, nakrájaný petržlen, celer, hrášok, kukuricu, jemne posolím a na pár minút restujem a prikryjem cca na 5 minút pokrievkou
  3. Zeleninku preložím na tanier na ktorom je opečená cuketa,posypem strúhaným syrom a obložím sušenými paradajkami.Podávam s pečivom alebo aj samotné,komu ako chutí.