Restovaná kuracia pečeň

damisa - fotkadamisa, 17. januára 2012
Restovaná kuracia pečeň
Foto: damisa

Rýchlovka na obed

2
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 gr
1 ks
1 pol.lyž.
 podľa potreby




Postup

  1. 1

    na oleji podusíme nadrobno pokrájanú cibuľu pridáme očistenú a pokrájanú kuraciu pečeň a prudko opečieme, pridáme rascu, poprášime hladkou múkou premiešame a pridáme mletú červenú papriku

    Restovaná kuracia pečeň - obrázok 1
  2. 2

    spolu podusíme a podlejeme vodou, aby sme mali pečeň aj so šťavou a nakoniec dáme majoránku a korenie a necháme prejsť varom, pred podávaním osolíme. Podávame s ryžou a kyslou uhorkou

Diskusia k receptu

sneica
skvele jedlo...rychlovka a pre mna neskutocna dobrota...:)mnam
giba
mnamkyyyyyyyyyyyyy.....od malicka moje najnajnaj oblubenejsie jedlo




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia