Na toto jedlo som veľmi pyšná, lebo je to môj vynález a chutí fantasticky :D Neviem ako u iných, ale u nás vždy zostane Zobraziť celý popisNa toto jedlo som veľmi pyšná, lebo je to môj vynález a chutí fantasticky :D Neviem ako u iných, ale u nás vždy zostane aj na druhý deň grilované alebo pečené kuracie mäsko: prsia, stehno, krídla, hocičo :D Čítajte ďalej a sa dozviete o recyklácii kuracieho mäsa.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Neviem ako vám, ale mne už pečené kura na druhý deň nechutí, je suchá. Preto si ju pripravím ešte raz. Pokrájanú cibuľu opražím na oleji a pridám červenú papriku. Mäsko rozoberiem na kúsky (kožu a kosti nepotrebujem:) a pridám k cibuli. Spolu celé prepečiem na panvici.
- 2
Podľa chutí sa môže pridať buď horčica (klasická alebo kremžská), alebo smotana, prípadne aj kečup. Komu čo chutí viacej. Premiešam a je to hotové :) Môže sa tam dať aj niečo štipľavé...závisí to len na vašej fantázii a že na čo máte práve chuť.
- 3
Mäsko bude zaručene šťavnaté a s pečivom to bude super chutná, rýchla a teplá večera. Prajem dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@katicsek dôležité ale je, že takéto zbytky mäsa si môže každý upraviť podľa vlastnej chuti a stavu chladničky, tak ako si to spravila aj ty :-)