Recyklované kuracie mäso

Autor receptu: katicsek

Na toto jedlo som veľmi pyšná, lebo je to môj vynález a chutí fantasticky :D Neviem ako u iných, ale u nás vždy zostane aj na druhý deň grilované alebo pečené kuracie mäsko: prsia, stehno, krídla, hocičo :D Čítajte ďalej a sa dozviete o recyklácii kuracieho mäsa.

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Neviem ako vám, ale mne už pečené kura na druhý deň nechutí, je suchá. Preto si ju pripravím ešte raz. Pokrájanú cibuľu opražím na oleji a pridám červenú papriku. Mäsko rozoberiem na kúsky (kožu a kosti nepotrebujem:) a pridám k cibuli. Spolu celé prepečiem na panvici.
  2. Podľa chutí sa môže pridať buď horčica (klasická alebo kremžská), alebo smotana, prípadne aj kečup. Komu čo chutí viacej. Premiešam a je to hotové :) Môže sa tam dať aj niečo štipľavé...závisí to len na vašej fantázii a že na čo máte práve chuť.
  3. Mäsko bude zaručene šťavnaté a s pečivom to bude super chutná, rýchla a teplá večera. Prajem dobrú chuť.