Recyklované kuracie mäso
Autor receptu: katicsek
Na toto jedlo som veľmi pyšná, lebo je to môj vynález a chutí fantasticky :D Neviem ako u iných, ale u nás vždy zostane aj na druhý deň grilované alebo pečené kuracie mäsko: prsia, stehno, krídla, hocičo :D Čítajte ďalej a sa dozviete o recyklácii kuracieho mäsa.
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Neviem ako vám, ale mne už pečené kura na druhý deň nechutí, je suchá. Preto si ju pripravím ešte raz. Pokrájanú cibuľu opražím na oleji a pridám červenú papriku. Mäsko rozoberiem na kúsky (kožu a kosti nepotrebujem:) a pridám k cibuli. Spolu celé prepečiem na panvici.
- Podľa chutí sa môže pridať buď horčica (klasická alebo kremžská), alebo smotana, prípadne aj kečup. Komu čo chutí viacej. Premiešam a je to hotové :) Môže sa tam dať aj niečo štipľavé...závisí to len na vašej fantázii a že na čo máte práve chuť.
- Mäsko bude zaručene šťavnaté a s pečivom to bude super chutná, rýchla a teplá večera. Prajem dobrú chuť.