Ratatouille po slovensky

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009

Suroviny

2 ks
2 ks
2 ks
100 g
150 g
4 strúčiky
2 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Papriky a kapie očistíme a nakrájame na kúsky veľké asi 3 x 3 cm. Šampiňóny rozkrojíme na polovice a cibuľu na osminky.

  2. 2

    Slaninu nakrájame na rezance, pridáme k zelenine a šampiňónom a v miske premiešame. Pridáme cesnak nakrájaný na jemné kolieska a okoreníme zmesou na gyros a grilovacím korením.

  3. 3

    Rošt grilu obalíme alobalom tak, aby zelenina nepadala do ohniska, prípadne použijeme gril s vaničkou a opekáme zo všetkých strán.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia