Raňajky šampiónov

hanee - fotkahanee, 9. júla 2012
Raňajky šampiónov
Foto: hanee

... ked už som mala vytiahnutú tú grilovaciu panvicu a zobudili sme sa do zamračeného rána, pomotkala som sa troška v kuchyni a toto Zobraziť celý popis... ked už som mala vytiahnutú tú grilovaciu panvicu a zobudili sme sa do zamračeného rána, pomotkala som sa troška v kuchyni a toto je vysledok

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks mladé v šupke malé
5 ks čerstvé
1 ks uvarený
 čerstá




Postup

  1. 1

    Bola to skor z nudze cnost, alebo take vymetenie chladnicky .o)

  2. 2

    Ostali mi malinke mlade zemiacky, ktore som ani nedavala piect, lebo som sa bala ze sa mi medzi "normalnymi" specu. Zemiaciky som umyla pod tecucou vodou. V celku som ich dala na tanier, prikryla pokrievkou na ohrievanie a dala do mikrovlnky na 4,5 minuty. Tym sa vlastne "uvarili". Pocet minut zalezi od mnozstva a velkosti zemiakov, mojim to uplne stacilo.

  3. 3

    Sampiony som mala naopak vacsie, tak som ich umyla, pokrajala na platky, dala do nadobky, posypala grilovacim korenim, zakvapla olejom. Misku zavriet, pretrepat, a mozete nakladat na rozpaleny gril/ panvicu.

  4. 4

    Do tej olejovo grilovacej zmesy som do misky nahadzala na platky, alebo skor polovicky, nakrajala uz trocha vychladnute zemiacky, zasa zavrela pretrepala a ogrilovala na panvicke. Na zaver som este v ladnicke nasla zo vcerajska uvarenu, nezjedenu jednu kukuricku, prihodila som ju na gril.

  5. 5

    Podavala som s ocistenou cerstvou salatovou uhorkou, ale ziadne medze sa nekladu .o)

  6. 6

    Dobre rano, dobru chut!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia