Foto: nickaa
Tento koláčik je vhodný na raňajky i desiatu a vďaka vyváženému pomeru bielkovín a zdravých sacharidov zasýti na dlhší čas.
30 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zmiešame si vločky, múku, tvaroh, vajcia a kokosový olej.
- 2
Prilievame acidko podľa potreby tak, aby malo cesto konzistenciu asi ako piškótové cesto.
- 3
Osladíme medom podľa chuti a pridáme mandlovú esenciu.
- 4
Cesto vylejeme na vymastenú zapekaciu misu a posypeme mandlami alebo hocičím podľa vlastnej fantázie. Pečieme v rúre cca 25 minút na 180 stupňov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu