Raňajkové risotto s lesným ovocím a ovsenými vločkami
Foto: dorenika
Kvôli tomuto receptu som si konečne kúpila Arborio ryžu a je to moje úplne prvé risotto aj rizoto vôbec.Recept som našla tu: http://www.melskitchencafe.com/2010/08/red-berry-risotto-oatmeal-2.html Zmenila Zobraziť celý popisKvôli tomuto receptu som si konečne kúpila Arborio ryžu a je to moje úplne prvé risotto aj rizoto vôbec.Recept som našla tu: http://www.melskitchencafe.com/2010/08/red-berry-risotto-oatmeal-2.html Zmenila som síce len dve veci ale tak snáď ho sem môžem dať i tak.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V pôvodnom recepte je smotana ale ja som to zamenila za sojové mlieko aby to bolo vhodné do delenej stravy.Je to aj tak veľmi chutné.
-
2
Všetko okrem ovocia dáme do veľkého hrnca a na veľkom plameni rýchlo privedieme k varu.Potom odstavíme na slabý oheň a pomaly varíme asi 25 minút alebo dokedy nevznikne primerane hustá kaša.
-
3
Medzitým rozmrazené ovocie pridáme do hmoty,povaríme 2 minúty a ihneď podávame.Ak chcete odložiť do chladničky tak ovocie nepridávajte.Z tejto dávky bude toho asi toľkoto.
@dorenika , myslim ze to musi byt uplne mnamkove :-)Redsie to bolo mozno preto , ze si tam dala to sojove mlieko, smotana je hutnejsia , hustejsia .Hoci nie som male dieta , take ranajky mam najradsej :-))))
Dobre si to skombinovala.Jedlo vypadá lákavo.Na tvoj vek si úžasná kuchárka.
Máš môj obrovský rešpekt