Raňajkové risotto s lesným ovocím a ovsenými vločkami

Autor receptu: dorenika

Kvôli tomuto receptu som si konečne kúpila Arborio ryžu a je to moje úplne prvé risotto aj rizoto vôbec.Recept som našla tu: http://www.melskitchencafe.com/2010/08/red-berry-risotto-oatmeal-2.html Zmenila som síce len dve veci ale tak snáď ho sem môžem dať i tak.

5
porcií
5 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. V pôvodnom recepte je smotana ale ja som to zamenila za sojové mlieko aby to bolo vhodné do delenej stravy.Je to aj tak veľmi chutné.
  2. Všetko okrem ovocia dáme do veľkého hrnca a na veľkom plameni rýchlo privedieme k varu.Potom odstavíme na slabý oheň a pomaly varíme asi 25 minút alebo dokedy nevznikne primerane hustá kaša.
  3. Medzitým rozmrazené ovocie pridáme do hmoty,povaríme 2 minúty a ihneď podávame.Ak chcete odložiť do chladničky tak ovocie nepridávajte.Z tejto dávky bude toho asi toľkoto.