Ragú z diviny

daggie - bez fotkydaggie, 29. novembra 2010

Recept som si vymyslela pre moje obľúbené jesenné a zimné návštevy. Inšpiroval ma k tomu eintopf môjho nemeckého suseda.

4
porcie
30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g, nadrobno pokrájaná
500 g, mrazené
250 g, strúhaná nahrubo
1000 g, (alebo diviak)
 na dochutenie: soľ, korenie nové a čierne celé, bobkový list, mletá rasca, sušený mletý rozmarín, červená paprika, feferónka podľa chuti
  (môžete dať aj klasický ale radšej kva
150 g, sušené
podľa potreby ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji orestujeme na kocky pokrájané mäso. Potom pridáme cibuľu, predtým namočené huby a restujeme spolu. Primiešame mrkvu a fazuľkové struky pokrájané na cca 3 cm kúsky. Podlejeme vývarom a varíme v tlakovom hrnci cca 45 minút.

  2. 2

    Po otvorení tlakovej nádoby ochutíme korením a necháme prevrieť. Podávame s doma upečeným chlebom alebo pečivom, resp. knedľou.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Mám v mrazáku maso z divočáka, minule jsem dělala guláš,vyzkouším i toto ragú,vypadá to zajímavě.Ty fazolové struky by mohly být sterilizované? Mám i mrazené,ale není jich 500g.

Pridaj komentár k receptu: