« Naspäť na tento recept

Ragú z diviny verzia na vytlačenie

Recept som si vymyslela pre moje obľúbené jesenné a zimné návštevy. Inšpiroval ma k tomu eintopf môjho nemeckého suseda.

Autor receptu: daggie

Postup receptu

Na oleji orestujeme na kocky pokrájané mäso. Potom pridáme cibuľu, predtým namočené huby a restujeme spolu. Primiešame mrkvu a fazuľkové struky pokrájané na cca 3 cm kúsky. Podlejeme vývarom a varíme v tlakovom hrnci cca 45 minút.

Po otvorení tlakovej nádoby ochutíme korením a necháme prevrieť. Podávame s doma upečeným chlebom alebo pečivom, resp. knedľou.

Suroviny

  •  750 g, nadrobno pokrájaná cibuľa
  •  500 g, mrazené fazuľové struky
  •  250 g, strúhaná nahrubo mrkva
  •  1000 g, (alebo diviak) jelenie mäso
  •   na dochutenie: soľ, korenie nové a čierne celé, bobkový list, mletá rasca, sušený mletý rozmarín, červená paprika, feferónka podľa chuti koreniny
  •   (môžete dať aj klasický ale radšej kva olej olivový
  •  150 g, sušené dubáky
  •  podľa potreby ml vývar



4
porcie
30
minút
príprava
45
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist