Quiche (kiš)

majlus - fotkamajlus, 2. septembra 2012
Quiche (kiš)
Foto: majlus

tento recept som odkukala v jednej reštaurácii v Ba, ktorá bohužial je už zatvorená...je to jednoduché , a hlavne rýchle, dobre i za studena.

20 minút
príprava
40-50 minút
na 180 °C

Suroviny

1 balenie
10
2
2 balenie




Postup

  1. 1

    lístkove cesto rozválkame a dáme do fromy a predpečieme ho na 10 min.

    Quiche (kiš) - obrázok 1
  2. 2

    na cesto dám uvarenu mrkvu, šunku, vajíčka jemne rozmiešam (nešlahať!), pridám syr a smotanu, osolím a okorením , pridám cesnak podla chute . Ja vždy ochutnám zmes ako chutí ak je malo slana dosolím ..nalejeme na mrkvu zo šunkou+ dám petržlenovú vňať. robievm to i s brokolicou, špenátom, čo dá chladnička...Môžete na koniec pridať aj parmezán pred dopečením... Prajem dobrú chuť!

    Quiche (kiš) - obrázok 2
  3. 3

    plnka

    Quiche (kiš) - obrázok 3
  4. 4

    a tu už po upečení

    Quiche (kiš) - obrázok 4

Diskusia k receptu

babulicka
robila som podobny quiche , ale z masloveho cesta rucne miesteneho a bol dost mastny nakoniec , ale vyskusam aj z listkoveho - mozno bude lahsi , a este aj usetrim cas ,
dik za tip -ukladam
majlus
babulicka, ja to robím len s lístkového koláča -mám rada čo je rýchle a praktické...prajem nech sa dobre vydarí...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia