Foto: sjuz
Takto pripravené tortilly sa bežne jedia v Mexiku ako rýchle občerstvenie.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na guacamole olúpeme avokáda, nakrájame do mixéra. Pridáme rajčinu, čili papričku, citrónovú šťavu, soľ. Rozmixujeme.
- 2
Nakrájame si na jemno mladú cibuľku, papriku a petržlenovú vňať. Zmiešame.
- 3
Tortilu si hodíme na suchú panvicu, dáme na ňu cibuľkovo-paprikovú zmes, posypeme strúhaným syrom a prikryjeme druhou tortilou. Opekáme z každej strany cca 1 minútu. Syr sa bude topiť a tortily sa spoja. Môžeme im v tom pomôcť rukami - popritláčať.
- 4
Tortily nakrájame na štvrťky a servírujeme s guacamole a kyslou smotanou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Mozem ich jest kazdy den,je to pochutka ;-) !
Vďaka :)