Pudingáč „ala cheesecake“
Foto: frommykitchendotcom
9
porcií
porcií
30 (+ chladenie) minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Maslové sušienky rozdrvíme v sekáčiku, zmiešame s roztopeným maslom a natlačíme na dno formy s priemerom 24 cm (na dno som dala papier na pečenie).
- 2
Múku a vanilkový puding zmiešame s 2 dl mlieka. Zvyšok mlieka s kryštálovým cukrom dáme zohriať na platňu. Keď už je mlieko teplé, prilejeme zvyšné mlieko s pudingom a uvaríme do zhustnutia. Ešte do horúceho pridáme maslo, vymiešame a rovno nalejeme na korpus.
- 3
Necháme trocha vychladnúť, na puding nasypeme ovocie a zalejeme červeným tortovým želé pripraveným podľa návodu. Dáme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc.
Tiež zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu