Nepečený ríbezľový zákusok
Nepečený ríbezľový zákusok

Pudingáč „ala cheesecake“

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 7. júla 2023
9
porcií
30 (+ chladenie) minút
príprava

Suroviny

250 g
120 g (roztopené)
1 l
5 PL
1 bal.
5 PL
1 PL (do pudingu)
2 hrste
1 ks




Postup

  1. 1

    Maslové sušienky rozdrvíme v sekáčiku, zmiešame s roztopeným maslom a natlačíme na dno formy s priemerom 24 cm (na dno som dala papier na pečenie).

  2. 2

    Múku a vanilkový puding zmiešame s 2 dl mlieka. Zvyšok mlieka s kryštálovým cukrom dáme zohriať na platňu. Keď už je mlieko teplé, prilejeme zvyšné mlieko s pudingom a uvaríme do zhustnutia. Ešte do horúceho pridáme maslo, vymiešame a rovno nalejeme na korpus.

  3. 3

    Necháme trocha vychladnúť, na puding nasypeme ovocie a zalejeme červeným tortovým želé pripraveným podľa návodu. Dáme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia