Nepečený ríbezľový zákusok
Pudingáč „ala cheesecake“
Autor receptu: frommykitchendotcom
9 porcií |
30 (+ chladenie) minút príprava |
Postup
- Maslové sušienky rozdrvíme v sekáčiku, zmiešame s roztopeným maslom a natlačíme na dno formy s priemerom 24 cm (na dno som dala papier na pečenie).
- Múku a vanilkový puding zmiešame s 2 dl mlieka. Zvyšok mlieka s kryštálovým cukrom dáme zohriať na platňu. Keď už je mlieko teplé, prilejeme zvyšné mlieko s pudingom a uvaríme do zhustnutia. Ešte do horúceho pridáme maslo, vymiešame a rovno nalejeme na korpus.
- Necháme trocha vychladnúť, na puding nasypeme ovocie a zalejeme červeným tortovým želé pripraveným podľa návodu.
Dáme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc.