Nepečený ríbezľový zákusok

Pudingáč „ala cheesecake“

Autor receptu: frommykitchendotcom

9
porcií
30 (+ chladenie) minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Maslové sušienky rozdrvíme v sekáčiku, zmiešame s roztopeným maslom a natlačíme na dno formy s priemerom 24 cm (na dno som dala papier na pečenie).
  2. Múku a vanilkový puding zmiešame s 2 dl mlieka. Zvyšok mlieka s kryštálovým cukrom dáme zohriať na platňu. Keď už je mlieko teplé, prilejeme zvyšné mlieko s pudingom a uvaríme do zhustnutia. Ešte do horúceho pridáme maslo, vymiešame a rovno nalejeme na korpus.
  3. Necháme trocha vychladnúť, na puding nasypeme ovocie a zalejeme červeným tortovým želé pripraveným podľa návodu. Dáme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc.