Pstruh v chlebovom kabáte

Jozef Lakatos
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 11. septembra 2011
Pstruh v chlebovom kabáte
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

4 ks
100 g




Postup

  1. 1

    Ryby očistíme, umyjeme, osušíme a vytrieme zvnútra rozdrveným korením, zmiešaným s olejom, posolíme.

  2. 2

    Pizzové cesto roztiahneme a rybu v ňom obalíme. Vytvarujeme do podoby ryby.

  3. 3

    Po upečení naporciujeme. Pečenie: 30 min. pri 180 stupňov C, a 5 min. pri 200 stupňov C.

Diskusia k receptu

rybarkuchar
Skvelý nápad, tento mesiac som dostaval na záhrade pec na pečenie chleba, určite to vyskúšam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia