Pstruh v chlebovom kabáte
Jozef Lakatos
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 11. septembra 2011
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 11. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Ryby očistíme, umyjeme, osušíme a vytrieme zvnútra rozdrveným korením, zmiešaným s olejom, posolíme.
- 2
Pizzové cesto roztiahneme a rybu v ňom obalíme. Vytvarujeme do podoby ryby.
- 3
Po upečení naporciujeme. Pečenie: 30 min. pri 180 stupňov C, a 5 min. pri 200 stupňov C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu