Provensálske prsíčko

petarda - bez fotkypetarda, 28. marca 2013
Provensálske prsíčko
Foto: petarda
4-5
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
6 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Prsia som umyla, jemne naklepala, nasolila, potrela pretlačeným cesnakom. Medzi moje obľúbené koreniny patrí- Kura 7 druhov bylín..použila som aj to a potom som prsíčka posypala provensálskym korením. (najlepšie samozrejme nechať zopár hodín odpočívať) Naukladala do hrca, na ne som poukladala nakrájané rajčinky.

    Provensálske prsíčko - obrázok 1
  2. 2

    Na to mozzarellu a ešte bazalku-samozrejme naslepšie čerstvú. Kazdy parny hrniec je trosku iny, ale ja to robim zhruba 20-25minut.

    Provensálske prsíčko - obrázok 2
  3. 3

    Ako prílohu som zvolila zemiaky, ktore som tiež osolila, mierne okorenila provensálskym korenim a pridala trochu čerstvej vňate. A samozrejme veľa zeleniny, pretože môj priateľ ju tam musí mať i keď sa zrovna k tomu jedľu každá nehodí. Veď každému podľa chuti. =)

    Provensálske prsíčko - obrázok 3

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
zapekane robim este lepsie... ;) Tak ked budem robit..iste odfotim a dam sem.
Len som chcela, kedze je na nete celkom malo receptov pre parny hrniec tak urobit aj takuto zaujimavejsiu verziu a mozno niekomu obohatit parnu kuchynu. =)
mám presne tento parný hrniec a jedine čo v ňom robím je knedľa a buchty na pare ale musím ho začať používať aj na takéto jedlo. Jedlo vyzerá krásne ... mňam...
Dnes som robila tento recept a bol VYNIKAJÚCI, všetkým chutil :)) dokonca aj otcovi, ktorý si myslí, že dobré je len smažené :) ďakujem krásne :)

Pridaj komentár k receptu: