Foto: petarda
4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prsia som umyla, jemne naklepala, nasolila, potrela pretlačeným cesnakom. Medzi moje obľúbené koreniny patrí- Kura 7 druhov bylín..použila som aj to a potom som prsíčka posypala provensálskym korením. (najlepšie samozrejme nechať zopár hodín odpočívať) Naukladala do hrca, na ne som poukladala nakrájané rajčinky.
-
2
Na to mozzarellu a ešte bazalku-samozrejme naslepšie čerstvú. Kazdy parny hrniec je trosku iny, ale ja to robim zhruba 20-25minut.
-
3
Ako prílohu som zvolila zemiaky, ktore som tiež osolila, mierne okorenila provensálskym korenim a pridala trochu čerstvej vňate. A samozrejme veľa zeleniny, pretože môj priateľ ju tam musí mať i keď sa zrovna k tomu jedľu každá nehodí. Veď každému podľa chuti. =)
ma zaujímalo, koľko pary ide na jednu porciu ??
Len som chcela, kedze je na nete celkom malo receptov pre parny hrniec tak urobit aj takuto zaujimavejsiu verziu a mozno niekomu obohatit parnu kuchynu. =)