Provensálske prsíčko

petarda - bez fotkyPetarda, 28. marca 2013 8:59
Ďalšie recepty »
Provensálske prsíčkoFoto: petarda
4-5
porcie
20 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Prsia som umyla, jemne naklepala, nasolila, potrela pretlačeným cesnakom. Medzi moje obľúbené koreniny patrí- Kura 7 druhov bylín..použila som aj to a potom som prsíčka posypala provensálskym korením. (najlepšie samozrejme nechať zopár hodín odpočívať) Naukladala do hrca, na ne som poukladala nakrájané rajčinky.

    Provensálske prsíčko - obrázok 1
  2. 2

    Na to mozzarellu a ešte bazalku-samozrejme naslepšie čerstvú. Kazdy parny hrniec je trosku iny, ale ja to robim zhruba 20-25minut.

    Provensálske prsíčko - obrázok 2
  3. 3

    Ako prílohu som zvolila zemiaky, ktore som tiež osolila, mierne okorenila provensálskym korenim a pridala trochu čerstvej vňate. A samozrejme veľa zeleniny, pretože môj priateľ ju tam musí mať i keď sa zrovna k tomu jedľu každá nehodí. Veď každému podľa chuti. =)

    Provensálske prsíčko - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist