Provensálske prsíčko
Autor receptu: petarda
4-5 porcie |
20 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup- Prsia som umyla, jemne naklepala, nasolila, potrela pretlačeným cesnakom. Medzi moje obľúbené koreniny patrí- Kura 7 druhov bylín..použila som aj to a potom som prsíčka posypala provensálskym korením. (najlepšie samozrejme nechať zopár hodín odpočívať) Naukladala do hrca, na ne som poukladala nakrájané rajčinky.
- Na to mozzarellu a ešte bazalku-samozrejme naslepšie čerstvú. Kazdy parny hrniec je trosku iny, ale ja to robim zhruba 20-25minut.
- Ako prílohu som zvolila zemiaky, ktore som tiež osolila, mierne okorenila provensálskym korenim a pridala trochu čerstvej vňate. A samozrejme veľa zeleniny, pretože môj priateľ ju tam musí mať i keď sa zrovna k tomu jedľu každá nehodí. Veď každému podľa chuti. =)
|