Prírodné bravčové po novom fotorecept

damisa - fotkadamisa, 23. marca 2012
Prírodné bravčové po novom (fotorecept)
Foto: damisa

prvotina na novej panvici a chutilo nám

2
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks plátky
2 pol.lyž.
1 ks malá
2 ks - strúčiky
1 ks pokrajana na mensie kusky
4 ks väčšie pokrájané

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    mäso /krkovička/ posypeme grilovacím korením potrieme olejom a necháme aspoň hodinu odležať

    Prírodné bravčové po novom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    posekáme cibuľu, cesnak a paradajku, zemiaky pokrájame

    Prírodné bravčové po novom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    zahrejeme panvicu a uložíme mäso, cibuľu, cesnak, paradajku a zemiaky, všetko ešte posypeme gril.korením, zemiaky posolíme, porascujeme, zakryjeme a znížime teplotu a necháme 25 minúť dusiť, potom odkryjeme premiešame, podávame s uhorkovým šalátom so smotanou

    Prírodné bravčové po novom (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

12 komentárov k receptu
to je panvica dry cooker a robí sa to vo vlastnej šťave, boli sme v hypernove a tam ju mali o polovicu lacnejšie ako je delimano, tak som si ju kúpila a všetko sa robí naraz spolu, chute sa pekne premiešali a tie zemiačiky nemali chybu.
@damisa , ja mám podobnú panvicu, ale takú obyčajnejšiu, tá tvoja je keramická? Máš sporák s platňami, alebo aký, lebo na plyn, priamo na plameň sa asi nemôže dať ( kvôli plmeňu zospodu).
Uz som tu panvicu "vyguglila", ano je keramicka a tie dierky v strede su kvoli cirkulacii vzduchu, super vecicka, aspon nemusim vsade liat olej, taku si musim zaobstarat, este sa aj velmi lahko umyva, kedze sa nic nepripecie :-)))
panvica je keramická a stačí dať fakt len kvapku oleja alebo vôbec , ja mám keramický sporák, ale na plynové sú také platne a na tom by nemal byť problém, v hypernove mali teraz všelijaké keramické panvice aj hrnce v akcii, ja mám celú sadu a palacinkáreň je perfektná, robím úplne bez oleja palacinky a urobí ich perfektne bez "trhania.
vyskúšané. a pochvala. veľmi jednoduchý, rýchly a chutný recept. Nabudúce mäsko nakrájam na jemnejšie,, aby bolo lahodnejšie. ;)

Pridaj komentár k receptu: