Prírodné bravčové po novom fotorecept

damisa - fotkadamisa, 23. marca 2012
Prírodné bravčové po novom (fotorecept)
Foto: damisa

prvotina na novej panvici a chutilo nám

2
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks plátky
2 pol.lyž.
1 ks malá
2 ks - strúčiky
1 ks pokrajana na mensie kusky
4 ks väčšie pokrájané




Postup

  1. 1

    mäso /krkovička/ posypeme grilovacím korením potrieme olejom a necháme aspoň hodinu odležať

    Prírodné bravčové po novom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    posekáme cibuľu, cesnak a paradajku, zemiaky pokrájame

    Prírodné bravčové po novom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    zahrejeme panvicu a uložíme mäso, cibuľu, cesnak, paradajku a zemiaky, všetko ešte posypeme gril.korením, zemiaky posolíme, porascujeme, zakryjeme a znížime teplotu a necháme 25 minúť dusiť, potom odkryjeme premiešame, podávame s uhorkovým šalátom so smotanou

    Prírodné bravčové po novom (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

evilauri
Chutne, aj stavycky je dost, take mame radi. Len jedna otazka, coze to mas za peknu panvicku ? Ja so taku este nevidela ...
damisa
to je panvica dry cooker a robí sa to vo vlastnej šťave, boli sme v hypernove a tam ju mali o polovicu lacnejšie ako je delimano, tak som si ju kúpila a všetko sa robí naraz spolu, chute sa pekne premiešali a tie zemiačiky nemali chybu.
evilauri
aha, tak to je asi keramicka, ja len, ze naco su v strede tie dierky, keby bola pod nimi nadobka s vodou, tak by to bolo vlastne robene v pare
evanaaa
@damisa , ja mám podobnú panvicu, ale takú obyčajnejšiu, tá tvoja je keramická? Máš sporák s platňami, alebo aký, lebo na plyn, priamo na plameň sa asi nemôže dať ( kvôli plmeňu zospodu).
evilauri
Uz som tu panvicu "vyguglila", ano je keramicka a tie dierky v strede su kvoli cirkulacii vzduchu, super vecicka, aspon nemusim vsade liat olej, taku si musim zaobstarat, este sa aj velmi lahko umyva, kedze sa nic nepripecie :-)))
damisa
panvica je keramická a stačí dať fakt len kvapku oleja alebo vôbec , ja mám keramický sporák, ale na plynové sú také platne a na tom by nemal byť problém, v hypernove mali teraz všelijaké keramické panvice aj hrnce v akcii, ja mám celú sadu a palacinkáreň je perfektná, robím úplne bez oleja palacinky a urobí ich perfektne bez "trhania.
slamka
vyskúšané. a pochvala. veľmi jednoduchý, rýchly a chutný recept. Nabudúce mäsko nakrájam na jemnejšie,, aby bolo lahodnejšie. ;)
anna30
ďakujem slamka@ , táto panvica ozaj ušetrí čas a dobre sa v nej robí, ja som s ňou veľmi spokojná.
damisa
slamka@ ,anna30@ som rada, že chutilo. ja robím rada takéto rýchlovky, ušetria kopec času.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia