Foto: ingridko1
...ešte pridať ryžu a dokonalý ľahký obedík je na svete..
Suroviny
na praženie |
|
1 hrnček |
|
300 g |
|
1 ks |
|
1 lyžičky |
|
1 lyžička |
|
2 lyžičky |
|
2 strúčiky |
|
1 kg |
|
3/4 hrnčeka |
|
1 lyžička |
|
Postup
-
1
Opražíme kešu a necháme odkvapkať olej na papierovej utierke. To isté spravíme s tofu (pokrájaným na kocky) a s pórom (pokrájaným na kolieska).
- 2
Opäť rozohrejeme olej a pridáme koreniny a cesnak a neskôr aj tekvicu na kocky. Prilejeme šťavu, prisypeme cukor a varíme do mäkka. Potom primiešame aj kešu, tofu a pór. Podávame s ryžou. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu