Pórovo - syrová polievka

bambulka51 - bez fotkybambulka51, 19. februára 2010

Táto polievka je výborná,zasýti netreba si už dávať druhý chod,aspoň u nás tak funguje,vyskúšajte.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
2 ks
3 PL
300 g
1 PL
500 ml
250 g




Postup

  1. 1

    Cibuľu ošúpeme a nakrájame na tenké kolieska.Tiež pór očistíme ,dôkladne umyjeme a nakrájame na kolieska. Na pánvici rozpálime olej a pór s cibuľou na ňom dosklovita opražíme.Pridáme mleté mäso a všetko opražíme.

  2. 2

    Zmes v panvici osolíme a okoreníme čiernym korením a asi 10 minút dusíme pod pokrievkou. Ppridáme ocot a zeleninoví vývar a necháme prejsť varom.

  3. 3

    Tavený syr necháme za miešania rozpustiť v polievke.nakoniec polievku osolíme,okoreníme a podávame.

Diskusia k receptu

bambulka51
Díky,mala som tam napísaný aj jeden recept : placky s kapustou a údeným mäsom ,inak veľa krát vyskúšaný,ale neprešiel .Neviem prečo,veď ho robievam,čo sa dá robiť.
redakcia
U nás ten recept v systéme je, ale je tam len názov receptu a úvodný popis. Keď dopíšete suroviny a postup prípravy, recept vám hneď zverejníme.
bambulka51
Pórová polievka je v poriadku a tie placky som dopísala takže je asi všetko ok,že.
stefanus191
porik aj cibulu milujem, aj by som pridal do KK, ibaze kto mi poradi ako sa to robi... vela receptov je fajn a ja si ich neviem ulozit...
bambulka51
stefanus191 hore napravo máš veľkými písmenami napísané vytlačiť a hneď pod tým ,,pridaj do svojej kuchárskej knihy",klikneš na to a máš to.
stefanus191
vdaka bambulka51, aj som to urobil, ale neviem teraz kde to mam hladat, lebo neviem kam som to ulozil, ale raz sa to isto naucim... este raz vdaka...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia