Poľovnícky jagerek (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

... bola divina , poradili mi toto

45 minút
príprava
15 + 45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. potrebné suroviny
  2. dáme si obvariť srdce a plúcka
  3. obvarené srdcia a plúcka nakrájame na rezančeky
  4. na bravčovej masti si osmahneme cibulu - robil som v tlakovom hrnci
  5. prisypeme pokrájané srdco a plúcka a dusíme do mäka
  6. medzi tým si odblaníme pečienku a pokrájame ju na rezance
  7. ani ľadvinky neprišli na zmar
  8. máme podusené srdce a plúcka
  9. pokrajáná pečienka ide do hrnca ( pridal som aj zopár kúskou morčacej pečienky )
  10. pridáme koreniny Divočina , paprika sladká aj pálivá , štipku čierného korenia prelisovaný cesnak
  11. prilejeme červeného vína (nie veľa ) a chvilku povaríme .... nie dlho iba pokial nebude pečenka hotová cca 10 minut
  12. ked je hotovo osolíme a poprípade ešte dochutíme
  13. hotovo .... DOBRÚ CHUŤ