Polievka z medvedieho cesnaku

afataga - fotkaafataga, 9. apríla 2016
Polievka z medvedieho cesnaku
Foto: afataga

Mackovica - rýchlovka

6
porcií
5 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 PL
1 PL
1 ks
2 l
3 ks
podľa chuti
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na masle som opražila cibuľu, pridala múku a urobila svetlú zápražku. Zaliala som vriacou vodou, pridala zemiaky nakrájané na malinké kúsky, soľ a všetky ostatné prísady okrem mackového cesnaku. Nechala som variť 25 min., nech sa zemiaky rozvaria. Odstavila som a pridala pokrájaný mackový cesnak. To je všetko.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
Presne takto si predstavuji tepelnou upravu medvediho cesneku, tedy minimalni. Pekny recept !
Kopriva je trochu chutove podobna spenatu, jen musi byt opravdu mladinka, chce to pouzit pouze spicky a krehke listy. Zkus pridat do hotove polevky par kapek citronu.

Pridaj komentár k receptu: