Foto: uzaska
Jednoduché rýchlo jedlo, chuťovo jemne pripomínajúce praženicu
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Polentu zalejeme hrnčekom vriacej vody, rozmiešame hrudky.
- 2
Nadrobno nasekanú cibuľu a cesnak jemne osmažíme na troche oleja, posolíme, podľa chuti okoreníme.
- 3
Stíšime plameň a do cibule vmiešame polentovú kašu. Pridáme droždie, poriadne rozmiešame.
- 4
Kašu/"praženicu" prípadne dokoreníme, ja som dala štipku chili. Podávame s chlebom a zeleninou, alebo ako prílohu v rámci obeda.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a v tvojej kombinacii tiez vyskusam, my ju mame velmi radi v kazdom prevedeni.