Pohánka s kyslou kapustou

leushkka - bez fotkyleushkka, 7. septembra 2015
Pohánka s kyslou kapustou
Foto: leushkka
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2,5 dcl
1 ks
1 hrsť (alebo iné huby)
1 hrsť
1 - 2 strúčik
1 ks




Postup

  1. 1

    Pohánku prepláchneme, varíme v osolenej vode, ktorá je jej 1,5 násobok po dobu 7 - 8 minút. Prikrytú necháme dôjsť 20-30 min. Na cibuľke a olivovom oleji opečieme drvený cesnak, šampiňóny( lesné huby), údené tofu,pridáme kyslú kapustu a majorán. Zmiešame s pohánkou a podávame.

Diskusia k receptu

jamarlen
milujeme aj s krúpkov… pekne si to nakorenila, ako zabíjačkové hurky… vtedy pridávame aj uvarenú a nahrubo pomletú šošovicu….
mariamka
zaujimave recepty davas, pohanku mam odskusanu, ze staci sparit odvecera dorana, ale na kapustu si radsej pockam, na svoju :)
leushkka
@mariamka suhlasim, kapusta je najlepsia vlastna, tu je foto este zo zimy, varila som z domacej sudovej v ramci povianocneho detoxu
margotka1
vyskúšala som to dnes na obed, je to fajn, ale až po vychladnutí, mne ináč tá pohánka dosť smrdí, najmä ak je teplá a výpary z nej...neviete, či sa to dá nejako odstrániť?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia