Plnka z kuracích drobkov podľa môjho manžela alebo kúzla s pórom časť IV. fotorecept
Foto: slnecnicovka
Po úspechu s čínou sa drahý rozhodol, že vyskúša aj takéto...
Suroviny
600 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
30 g |
|
2 strúčiky |
|
8 ks |
|
1 PL alebo vegeta |
|
1 PL |
|
1/4 PL |
|
6 ks |
|
|
|
2 ks na naplnenie |
|
Postup
-
1
Slaninu a mrkvu nakrájal na kocky, pór na kolieska.
-
2
Opečenú slaninku vybral z panvice a na masti opražil mrkvu s pórom. Slaninu pomlel na mäsovom mlynčeku spolu s vnútornosťami a cesnakom. Rožky namočené v mlieku tiež pomlel na mlynčeku. Vňaťku nasekal. K tomu všetkému pridal vajcia, dobrotku, korenie, soľ a vymiešal plnku.
-
3
Kožu na prsiach kuraťa trochu narezal...
-
4
...aby mohol kura naplniť aj pod kožou.
-
5
Naplnené kurence som zašpáratkovala, osolila, okorenila...
-
6
...a šup s nimi do rúry, spolu so zvyšnou plnkou, ktorú sme piekli v srnčom chrbte.
Mne sa recept páči a @slnecnicovka- nezabudni mužíčka vychváliť:-)
výborná plnka.
Ale radšej sa venujme receptom
2. Podmet my, prísudok predvaríme, predmet karfiol, ostatné slová sú už len prívlastky, Vás učili, že slovosled je niečo iné? Keby som si dal trochu námahy, tak by som určite niekde na nete našiel, že dobre napísaný postup je vedený v prvej osobe množného čísla, teda žiadne tvary typu kurence som zašpáratkovala, osolila, ale ako ste napísali, radšej sa venujete receptom, len nevidím ani slovo o tomto venovaní...
@mezi som strašne zvedavý odkiaľ ťa vypustili ak sa nudíš nájdi si inú zábavu a neznepríjemňuj život ľuďom čo o to nestoja.