Perfektný recept pre návštevu, "pod zub" alebo na rodinné nedeľné raňajky.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Konce sendviča odrežeme a stred vyberieme.
- 2
Maslo prichutíme sardelovou pastou a horčicou, dobre vymiešame a pridáme nakrájané vajcia, cibuľu, šunku, údené mäso, nahrubo nastrúhaný syr, nadrobno pokrájané uhorky a papriku.
- 3
Dochutíme soľou a podľa potreby môžeme pridať rozdrvený stred zo sendviča (keby bola plnka príliš riedka).
- 4
Sendvič postavíme na výšku a naplníme ho plnkou, ktorú dobre pritlačíme smerom dolu.
- 5
Naplnený sendvič dáme stuhnúť do chladu. Podávame nakrájaný na plátky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu