Foto: avanka
Vynikajúce jedlo, ktorého príprava je variabilná, namiesto vyprážania zapekanie, do plnky si môžete dať, čo len chcete, a vždy chutí...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
šunku si rozložíme na kuchynskú linku, ja som použila obdĺžnikovú, na ňu dáme plátok syra a opäť plátok šunky.
- 2
na troške oleja si podusíme na plátky pokrájané šampiňóny, keď sú skoro hotové, pridáme k nim na plátky pokrájaný cesnak, chvíločku podusíme, aby sa odparila šťava a necháme vychladnúť. Na predpripravenú šunku so syrom lyžičkou poukladáme kôpky plnky, zvinieme, zopneme špáradlom.
- 3
Každý batôžtek obalíme v osolenom rozšľahanom vajíčku a strúhanke a vypražíme na rozohriatom oleji. Podávame so zemiakmi a kečupom alebo tatárskou omáčkou....
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu