Plnené šampiňóny s čedarom

Andrej Blaško
souschef hotela Mikado v Nitre, 24. júna 2015 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Plnené šampiňóny s čedaromFoto: Robert Hüttner
4
porcie
15 min
príprava
5 min
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
podľa potreby
100 g
150 g
2 strúčiky
100 ml
400 g
200 g
3 g
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Šampiňóny dôkladne očistíme a povylamujeme nožičky. Cibuľku s cesnakom speníme na masle. Pridáme nasekané nožičky šampiňónov a mleté mäso. Podlejeme vínom a necháme zredukovať. Ochutíme soľou, korením a petržlenovou vňaťou.

  2. 2

    Hlavičky krátko povaríme vo vriacej vode a necháme na kuchynskom papieri osušiť. Potom ich plníme mletou zmesou. Posypeme syrom a zapečieme v rúre dozlatista.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist