Plnené šampiňóny s čedarom
Andrej Blaško
souschef hotela Mikado v Nitre, 24. júna 2015
souschef hotela Mikado v Nitre, 24. júna 2015
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šampiňóny dôkladne očistíme a povylamujeme nožičky. Cibuľku s cesnakom speníme na masle. Pridáme nasekané nožičky šampiňónov a mleté mäso. Podlejeme vínom a necháme zredukovať. Ochutíme soľou, korením a petržlenovou vňaťou.
- 2
Hlavičky krátko povaríme vo vriacej vode a necháme na kuchynskom papieri osušiť. Potom ich plníme mletou zmesou. Posypeme syrom a zapečieme v rúre dozlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu