Tento rezeň bol dosť často podávaný v reštauráciách ako bol napríklad KRYM v Bratislave kde sme ho dosť často jedávali a bol vynikajúci.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
750 g,alebo stehno |
|
150 g,a lebo udené |
|
5 ks |
|
5 PL, sterilizovaný |
|
50 g |
|
podla chuti |
|
50 ml |
|
na obalovanie |
|
na obalovnie |
|
na vyprážanie |
|
podla chuti |
|
Postup
-
1
Očistite mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme. Šunku alebo udené mäso pokrájame nadrobno a opražíme na masle, pridáme hrášok, korenie, vajcia rozšľahané so soľou a za stáleho miešania necháme zhustnúť. Túto zmes rozdelíme na rezne. Každý rezeň preložíme na polovicu a zaklepeme okraje alebo spojíme ihlou. Naplnené rezne obalíme v múke, vajciach a strúhanke a na horúcom tuku vyprážame.
- 2
Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a dobrým Plzenským pivom!!! Prajem dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
tvoje foto???
Po druhé: Pán ,,Enerrgizer" čo tu máte vaše recepty tak určite ste ich vymyslel sám že?Nič ste si nevypožičal z kuchárskych kníh?
To to je o receptoch pre ľudí ktorý majú radi varenie,a nie či je recept okopírovaný alebo nie to nikoho nezaujíma.(aspoň vetšinu ľudí to vôbec nezaujíma ) Každý recept viac menej pochádza z kuchárskych kníh a pani,,Čistinka" tiež brnenský recept nevymyslela sama že.
A to že som si našiel na internete Fotku Brnenského rezňa, tak som ešte nevedel že foto môže byť iba vlastne, za to sa ospravedľňujem ak som sa niekoho dotkol .
A Pamätajte že toto nie je súťaž kde vyhráte 1.cenu 100000 euro z vlastným receptom.
Každý recept čo sem dávam je pre ľudí a nie pre môj osobný prospech!!!
sú rovnaké líšia sa iba gramážou čo môžem ľahko dokázať ten recept
je z českej kuchárky kde sa uvádzajú gramáže pre jednu osobu,preto som recept použil tak aby bol pre viacej osôb.A to že som neuviedol zdroj receptu,tak sám som už nevedel odkiaľ ho mám .Keď máte niečo v počítači možno asi rok tak ťažko si to môžem pamätať odkial konkrétny recept pochádza.A tak mimochodom každý recept čo som sem dal mám na 100% odskúšaný.
(Neviem o tom síce,aj keď obrazne že by som zvyšoval hlas keď áno tak sa ospravedľňujem všetkým VARECHÁROM!!!
... a ešte k mojim receptom, nikdy som netvrdil, že som všetky vymyslel sám. Neraz som varil podľa fotky z webu, alebo podľa konkrétneho receptu. Vždy som to v recepte aj napísal a recept som napísal podľa toho, ako som ho varil a text pôvodného receptu som nikdy neskopíroval a ani to nikdy neurobím...
Prečítajte si si české kuchárky a zistite že recept je viac či menej
ROVNAKÝ akurát vynechala citrónovú šťavu ktorú ani ja tiež nedávam!!!
Toť vsio.
(P.S.Veď je to len Recept Preboha toto si ten rezeň nezaslúži)
Pridávaj len svoju vlastnú fotku hotového jedla, prípadne pracovného postupu. Ak takú fotku nemáš, radšej nepridávaj žiadny obrázok. Čitateľ Tvojho receptu z fotky stiahnutej z webu alebo z fotky nesúvisiacej s receptom nebude mať nič."""