Hovädzia sviečkovica
Hovädzia sviečkovica

Plnená sviečkovica

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 7. novembra 2017
Plnená sviečkovica
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

1,2 - 1,8 ks vcelku
2 ks
50 g (na redukciu)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu osolíme, okoreníme a vyrežeme stred mäsa. Mäso naplníme zmesou zvyšného mäsa pomletého s baklažánom.

  2. 2

    Pečieme vcelku pre 200 °C 15 minút. Podávame pokrájané, so závitkami z baklažánu a bešamelu, s omáčkou z mäsa.

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené, Mäso pre labužníkov

Diskusia k receptu

tatranka
Neviem,či budem schopná takto krásne spracovať recept,no veľmi ma aj foto zaujalo a veru vyskúšam.
zivestriebro
Kde sa takto zaujímavo varí? Nemyslím v hoteli, ale v krajine... meno šéfkuchára znie totiž cudzokrajne.