Plnená sviečkovica

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 7. novembra 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Plnená sviečkovicaFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 min
príprava
15 min
na 200 °C

Suroviny

1,2 - 1,8 ks vcelku
2 ks
50 g (na redukciu)
Tip na Vianoce: Kúpte si prvú knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu osolíme, okoreníme a vyrežeme stred mäsa. Mäso naplníme zmesou zvyšného mäsa pomletého s baklažánom.

  2. 2

    Pečieme vcelku pre 200 °C 15 minút. Podávame pokrájané, so závitkami z baklažánu a bešamelu, s omáčkou z mäsa.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist