Plnená baklažánová rolka
Martin Krasňanský
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 16. augusta 2015
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 16. augusta 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytý baklažán narežeme pozdĺžne a opečieme na grile alebo panvici, ricottu rozmiešame s korením, so soľou a s pažítkou.
- 2
Zmesou natrieme baklažán vo vrstve 2–3 mm a zrolujeme do rolky. Očistenú cuketu a papriku nakrájame na rezance a restujeme na šalotke a masle, pridáme oriešky a dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu