Tuto pizzu pečiem väčšinou na oslavy, alebo len tak keď máme chuť na pizzu. Je to jednoduchý a pomerne rýchli recept.
porcie
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Najprv si predhrejte rúru na50 stupňov C, všetko zmiešajte (aj namrvené droždie) a cesto spracujte v miskee do guličky a preneste ju na doslu qa miesťe.
- 2
Zase dajte cesto do (kovovej) misy a strčne do rúry kde nakysne. Po cca pol hodine cesto vyberte a dajte na dosku rozdelte na 4 časti a vylkajte ich (ak máte kruhový plech tak do kruhu a ak štvorcový tak na štvorec...)keď sú vyvaľkané preneste jednu s nich na plech a "ozdobte" si ju podla chuti na spodok pod oblohu môžete dať rajčinový pretlak......... rúru si predhrejte na maximum a pečte pizzu cca 20 min . D.CH. PS : cesto vám výde na štyri pizze
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu