Foto: michalina
Tento recept som vymyslela sama a robím ho uz niekolko rokov este sa nestalo aby niekomu nechutil :) Receptik mam zverejneny aj na mimibazare Zobraziť celý popisTento recept som vymyslela sama a robím ho uz niekolko rokov este sa nestalo aby niekomu nechutil :) Receptik mam zverejneny aj na mimibazare ale pridavam ho aj sem :)
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Kuracie prsia si narežeme na plátky, vyklepeme, osolíme ,okoreníme a opečieme z oboch strán na oleji iba chvíľočku, pretože mäsko sa potom dopečie v rúre.
- 2
Nakrájame si šunku a salámu na rezančeky a trosku opečieme vo výpeku z masa do chrumkava (môžu sa k tomu pridať aj napr. šampiony alebo kukurica, olivy už každý vie s čím ma rad pizzu ) Pripravíme si kečupovú zmes z kečupu ,korenia na pizzu, solčanky (vegety) atd. Plátky mäsa si poukladáme na pekáč, každý potrieme kečupovou zmesou. Na kečupovú zmes navrstvíme zmes šunky a salámy. Na koniec nastrúhame tvrdý syr eidam na hrubšom strúhadle a navrstvíme na pripravene mäsko .Nakoniec podleje troskou vody a pečieme v rúre. Ja v mojej elektrickej rúre pečiem približne 45 min na 200 stupňov, niekedy nechám o 5-10 min viac aby bol syr pekný zlatistý..
- 3
Sú úžasné u nás doma sa robia veľmi veľmi často. Ja som ich podávala s ryžou a kroketkami ale sú super aj s zemiakovou kasou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@tassiedevil uz viem, z coho su taki zlti :-)
Solčanku používam pretože neobsahuje glutaman a dokonca sa dá kúpiť aj
s morskou soľou. Má aj ocenenie slovak gold.
tu sa do autorky baby pustili kvoli nazvu receptu,,,a ako vidim tak skor tu to nieje v poriadku, lebo tento recept nema s pizzou nic spolocne,,,ani ten kecup, lebo aj ten je mnohokrat len ako nahrada za rajcinovu omacku, ktora sa pouziva na pizzu, cize taliansky slany kolac a teda tu ziaden kolac nevidim....toto je kuracina na kecupe so salamou a syrom, ja som si recept pozrela, viem ze ho robit nebudem, ani si ho neukladam, len reagujem na komentare