Pizza rezne

Autor receptu: michalina

Tento recept som vymyslela sama a robím ho uz niekolko rokov este sa nestalo aby niekomu nechutil :) Receptik mam zverejneny aj na mimibazare ale pridavam ho aj sem :)

30 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Kuracie prsia si narežeme na plátky, vyklepeme, osolíme ,okoreníme a opečieme z oboch strán na oleji iba chvíľočku, pretože mäsko sa potom dopečie v rúre.
  2. Nakrájame si šunku a salámu na rezančeky a trosku opečieme vo výpeku z masa do chrumkava (môžu sa k tomu pridať aj napr. šampiony alebo kukurica, olivy už každý vie s čím ma rad pizzu ) Pripravíme si kečupovú zmes z kečupu ,korenia na pizzu, solčanky (vegety) atd. Plátky mäsa si poukladáme na pekáč, každý potrieme kečupovou zmesou. Na kečupovú zmes navrstvíme zmes šunky a salámy. Na koniec nastrúhame tvrdý syr eidam na hrubšom strúhadle a navrstvíme na pripravene mäsko .Nakoniec podleje troskou vody a pečieme v rúre. Ja v mojej elektrickej rúre pečiem približne 45 min na 200 stupňov, niekedy nechám o 5-10 min viac aby bol syr pekný zlatistý..
  3. Sú úžasné u nás doma sa robia veľmi veľmi často. Ja som ich podávala s ryžou a kroketkami ale sú super aj s zemiakovou kasou