Mňam , to je dobré , ešte , už nieje... čo?! Tak takto to u nás dopadne zakaždým keď si ju spravíme.Je naozaj vynikajúca.
1-100
porcia
porcia
30-40 minút
príprava
príprava
10-15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z vody,kvasníc a cukru si pripravíme kvások , ktorý vlejeme do múky , pridáme olej a soľ.Vypracujeme cesto ktoré rozdelíme na dva rovnaké bochníky a necháme nakysnúť.
- 2
Pokiaľ nám kysne cesto, pripravíme si plnku.Kuracie prsia nakrájame na drobné kocky.Dáme na rozpálený olej osolíme, okoreníme a udusíme do mäka.Keď mäso vychladne primiešame doň šampiňóny.
- 3
Cesto si rozvaľkáme dáme na vymastený plech.Dáme 1/2 mäsovej plnky zalejeme 1/2 šľahačky posypeme oreganom a syrom.Tento postup zopakujeme aj pri druhom ceste.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
medulienka 122, dobré dobrým nepokazíš.