Pizza bochníky

aghovanikola - bez fotkyaghovanikola, 27. novembra 2014

Tento recept mám z knihy Global Baker

12
porcií
130 minút
príprava
20 minút
na 225 °C

Suroviny

25 g čerstvé
1,5 dl vlažná
2 PL
250 g
1/2 bal.
50 g postrúhaný
150 g
 čerstvá
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Múku, olej, soľ, korenie, Grana Padano a čerstvé droždie a vlažnú vodu zmiešame v miske a spracujeme cesto. Zakryjeme a necháme odpočívať asi 30minút. Vykysnuté cesto rozvalkáme.

    Pizza bochníky - obrázok 1
  2. 2

    Na rozvalkané cesto dáme pokrajané rajčiny bazalku a syr balkánsky (možno pridať cesnak podla chuti). Cesto preložíme na 3 časti a nakrájame na kolieska.

    Pizza bochníky - obrázok 2
  3. 3

    Nakrájane kolieska dáme na plech, zakryjeme a necháme 30 minut odpočívať. Pečieme pri 225 stupňoch po dobu približne 20 minút. Po dopečení natrieme olivovým olejom.

    Pizza bochníky - obrázok 3

Diskusia k receptu

9 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: