Pivný guláš

peter64 - fotkapeter64, 5. mája 2012

Suroviny

600-900 g
2 ks
3 PL
2 PL
250 ml
2 ks
1 čl
5 strúčikov

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Cibuľu očistíme a pokrájame nadrobno a v hrnci na rozohriatej masti do zlatohnedá.K cibuli pridáme mäso a orestujeme ho. Posypeme ho mletou červenou paprikou, podlejeme pivom a dusíme takmer domäkka. Podľa potreby ho podlievame vodou. Zemiaky očistíme pokrájame na kocky s majoránkou,prelisovaným cesnakom a drveným červeným korení pridáme k mäsu a dusíme do mäkka. Guláš zahustíme chlebovými omrvinkami. Nakoniec guláš rozdelíme na taniere a ozdobíme nasekanými bylinkami.

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Dusené

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha