Pikantný kukuričný krém s pukancami
Milan Kovalčík
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 15. januára 2019
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 15. januára 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na masle opražíme nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, nadrobno nakrájané čili a pridáme kukuricu. Zalejeme vývarom a varíme 30 minút.
- 2
Pred koncom prilejeme smotanu a všetko rozmixujeme na hladký krém. Dochutíme soľou a mletým bielym korením. Podávame s pukancami.
Tiež polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu