Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Ak do jedla primiešate dlhé špagety, o zaujímavý obed máte postarané. Ak ešte pridáte slaninu a krevety, tak nezabudnite na pikantný Ajvar, Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Ak do jedla primiešate dlhé špagety, o zaujímavý obed máte postarané. Ak ešte pridáte slaninu a krevety, tak nezabudnite na pikantný Ajvar, ktorý sa k nim perfektne hodí.
porcie
príprava
Postup
-
1
Na zohriatom olivovom oleji opražíme na malé kúsky nakrájanú slaninu.
- 2
Pridáme nakrájaný cesnak, mletú papriku, zalejeme vínom a pasírovanými paradajkami, premiešame a krátko povaríme.
- 3
Pridáme krevety, pikantný Ajvar, osolíme a varíme ešte niekoľko minút.
- 4
Špagety uvaríme v mierne osolenej vode. Hotové špagety scedíme, pridáme ich k omáčke a zľahka premiešame.
- 5
Posypeme nasekanými mandľami a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu