Komerčný recept
Ak do jedla primiešate dlhé špagety, o zaujímavý obed máte postarané. Ak ešte pridáte
slaninu a krevety, tak
nezabudnite na pikantný Ajvar od Podravky, ktorý sa k nim perfektne hodí.
porcie
príprava
Suroviny
300 g |
|
300 g |
|
50 g |
|
2 strúčiky |
|
150 ml |
|
70 ml |
|
20 g nasekané |
|
1/2 ČL |
|
2 ČL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na zohriatom olivovom oleji opražíme na malé kúsky nakrájanú slaninu.
- 2
Pridáme nakrájaný cesnak, mletú papriku, zalejeme vínom a pasírovanými paradajkami Podravka, premiešame a krátko povaríme.
- 3
Pridáme krevety, pikantný Ajvar Podravka, osolíme a varíme ešte niekoľko minút.
- 4
Špagety uvaríme v mierne osolenej vode. Hotové špagety scedíme, pridáme ich k omáčke a zľahka premiešame.
- 5
Posypeme nasekanými mandľami a podávame.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre