Pikantné špagety

podravka - fotkapodravka, 10. augusta 2016
Pikantné špagety
Foto: podravka

Komerčný recept
Ak do jedla primiešate dlhé špagety, o zaujímavý obed máte postarané. Ak ešte pridáte slaninu a krevety, tak nezabudnite na pikantný Ajvar od Podravky, ktorý sa k nim perfektne hodí.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

300 g
300 g
50 g
2 strúčiky
150 ml
70 ml
20 g nasekané
1/2 ČL
2 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na zohriatom olivovom oleji opražíme na malé kúsky nakrájanú slaninu.

  2. 2

    Pridáme nakrájaný cesnak, mletú papriku, zalejeme vínom a pasírovanými paradajkami Podravka, premiešame a krátko povaríme.

  3. 3

    Pridáme krevety, pikantný Ajvar Podravka, osolíme a varíme ešte niekoľko minút.

  4. 4

    Špagety uvaríme v mierne osolenej vode. Hotové špagety scedíme, pridáme ich k omáčke a zľahka premiešame.

  5. 5

    Posypeme nasekanými mandľami a podávame.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre