Pikantné muffiny s hrozienkami a čokoládovou polevou
Anna Faltinová
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 19. marca 2020
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 19. marca 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 1,5 hrnčeka |
|
| 1,5 hrnčeka |
|
| 150 ml |
|
| 100 ml |
|
| 1 KL |
|
| 2 PL |
|
| 1 ks čerstvá nasekaná |
|
| hrsť posekané |
|
| hrsť |
|
| Na potretie: | |
|
|
|
| Poleva: | |
| 140 g |
|
| 140 g |
|
| 4 PL |
|
| 4 PL |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto zmiešame. Cestom naplníme muffinové košíčky do troch štvrtín.
- 2
Pečieme pri teplote 180 °C 15 minút.
- 3
Poleva: Všetky suroviny na polevu roztopíme a vymiešame vo vodnom kúpeli.
- 4
Upečené muffiny natrieme džemom a polejeme polevou. Ozdobíme podľa fantázie.
Tiež kakaové muffiny:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu