Pikantná syrová hrianka
Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 16. júla 2014
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 16. júla 2014
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hriankový chlieb potrieme maslom. Plátky slaniny grilujeme asi dve minúty a odložíme nabok.
- 2
Nivu popučíme vidličkou, zmiešame s hruškovicou a čiernym korením. Zmes natrieme na hrianky. Navrch položíme plátok slaniny a plátok goudy.
- 3
Grilujeme päť minút, hotové zdobíme petržlenom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu