Pikantná pažítková nátierka

lucincek - fotkalucincek, 27. marca 2011

typická jarná nátierka

Suroviny

1 ks malá
100 g
500 g
2 strúčiky
2 viazaničky
1 viazanička
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu nadrobno nakrájame, vymiešame s margarínom a pridáme syr. (ten margarín sa dá nahradiť kúsok aj jogurtom bielym.) Osolíme, okoreníme a pridáme cesnak a horčicu. Pred podávaním vmiešame pažítku.

Recept je zaradený do kategórií:
Zeleninové jedlá, Slovenská kuchyňa, Nátierky, Studené pokrmy

Diskusia k receptu

orchidea
Pažítku už mám vyrastenú tak vyskúšam túto nátierku ja použijem však maslo nie margarín. Dobrý receptík.
lucincek
marienka44, ja pouzivam eidam, ale kludne poži aj ovci alebo kozi alebo aky mas, je to na tebe ;)
a robila som tak, ze som ho nakrajala na take tenke sliziky alebo kocky.. :))a kludne daj menej aj ja davam:)))
a ak ho chces struhat, tak az na uplny koniec a potom len tak jemne pomiesat.....:))