Pikantná nátierka z kyslých rýb fotorecept

Jedli ste už nátierku z kyslých rýb? Táto je pre tých, čo majú radi kyslé ryby. No aj pre tých, čo sú po oslavách.

3 poháre 330 g
porcie
20 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

400 g
4 ks uvarené na tvrdo
1 pohár (sterilizovaná zeleninová zmes)
300 g uvarené v šupke
2 PL
4 - 8 ks zavárané
140 g roztierateľný
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravím si suroviny. Kyslé ryby dám do sitka odtiecť od nálevu. Moravanku tak isto dám do sitka. Tieto suroviny nech sú bez nálevov. Vajcia a zemiaky uvarím vopred nech vychladnú.

    Pikantná nátierka z kyslých rýb (fotorecept)  - obrázok 1
  2. 2

    Syr použijem roztierateľný, aby nátierku dobre spojilo. Množstvo feferónov použijem ako znesiem pikantné.

    Pikantná nátierka z kyslých rýb (fotorecept)  - obrázok 2
  3. 3

    Mimo horčice a syra všetko pomeliem na mäsovom mlynčeku. Všetko dobre zmiešam a nechám postáť asi pol hodinu, nech prejdu chute spolu.

    Pikantná nátierka z kyslých rýb (fotorecept)  - obrázok 3
  4. 4

    A môžeme natierať na chleba. Pridám na vrch ešte nejaké čerešničky nech ide plameň z úst. Želám aj vám dobrú chuť.

    Pikantná nátierka z kyslých rýb (fotorecept)  - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist