Foto: zuzananoskova
Kapucínku som si zamilovala okamžite. Je nielen chutná, ale aj veľmi zdravá. Keď som sa prvýkrát do nej zahryzla, v ústach som cítila reďkovku, Zobraziť celý popisKapucínku som si zamilovala okamžite. Je nielen chutná, ale aj veľmi zdravá. Keď som sa prvýkrát do nej zahryzla, v ústach som cítila reďkovku, žeruchu, karfiol, kaleráb v jednom ;-) Ak trpíte močovými zápaľmi je na mieste začať ju konzumovať. Môžete jesť kvety aj listy, dokonca mladé puky sa zvyknú zavárať ako falošné kapary :-)
príprava
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu zmixujte do požadovanej konzistencie, dochuťte a podávajte na hrianky alebo napr. na cuketové a mrkvové "strúžlikance" :-)
- 2
Ozdobte kvetmi kapucínky.
- 3
Ak si pripravíte viac pesta, dajte si ho do menších zaváracích pohárov, zalejte olejom a v chladničke vydrží aj tri týždne.
- 4
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Díky!